Velkommen

Et historisk hotel

Velkommen til Hotel Baltic, et smukt beliggende hotel der i 1993 blev tilbageført til sin oprindelige stil fra midten of 1800-tallet. I 2017 er der kommet nye forpagtere, og hotellet har igen gennemgået en meget omfattende restaurering, så standarden er som vi mener den skal være. Hotellet byder på individuelt indrettede værelser.

Læs mere

Booking

Her kan du sende en forespørgsel på booking

Hotel Baltic ligger smukt tilbagetrukket fra landevejen, med en udsøgt placering, kun 50 meter fra lystbådehavn og med udsigt over Hørup Hav. Hotellet skaber, med sit enestående udtryk, en naturlig ramme for det nære og lokale miljø, med vand, havn, strand og skov som de naturlige omdrejningspunkter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Silje  & Jonas

Start booking

Opholdspakkerne

Pakker inklusiv værelse og mad
Læs mere

Gavekort

Oplevelsesgave med kærlig hilsen

Giv en unik oplevelse i smukke og personlige rammer til én, der fortjener det. Om det er til en middag i vores Bistro eller Gourmet eller en opholds-pakke, så vil et gavekort til Hotel Baltic altid skabe glæde. Kontakt os og hør nærmere.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Afbestillingsregler

Her kan du læse om vores regler for aflysninger og afbestillinger af værelser, events og andre bookinger

læs mere

Historien

Hotel Baltic ligger præcis, hvor nogle af de sidste skud blev affyret, og hvor de sidste soldater på begge sider faldt i 1864. 11 år senere i 1875 blev Hotel Baltic bygget, på en højtliggende grund med panoramaudsigt over Kegnæs-bugten, med en af de smukkeste hoteludsigter i Danmark. Hotel Baltic har været i den lokale familie Willesens ejerskab og gået fra generation til generation, indtil det blev købt af Hans Michael Jebsen i 1993. Med sædvanlig sans for detaljer og stor respekt for historien blev Hotel Baltic nænsomt renoveret, således at hotellet har bevaret sit oprindelige historiske udseende - dog med nutidens moderne bekvemmeligheder. I 2017 er nye forpagtere kommet til, og hotellet har igen gennemgået en meget omfattende restaurering.

Du kan finde os her

Havbo 29 Høruphav DK-6470 Sydals