Vi holder åbent til frokost i vores Bistro i påskedagene, onsdag den 17. april til søndag den 21. april fra kl. 12.00 til kl. 15.00

Fælles påskefrokost for hele familien serveret som deleretter ved bordet af tre omgange.

PÅSKEFROKOST FOR HELE FAMILIEN

Fælles påskefrokost for hele familien serveret som deleretter ved bordet af tre omgange. Pris per person 350 kr.

1. servering:
Gammeldags modnet sild med sol æg og karse
Saltet laks med gedefriskost creme, fennikel og syltet asparges

2. servering
Hønsesalat af gråsten kylling med bacon syltet svampe
Lam med jordskokker, lammesky og Madagaskar peber nye kartofler med ramsløg og ristede kerer

3. servering
Rabarber crumble med pisket cremefraiche

350 kr.

3 RETTERS AFTENMENU

Torsketerrine med urtemayo, sommersylt og urter

Grillet svinebryst med spidskål, syltede løg og blanquette sauce

Rabarberis med hvid chokolade og crumble

295 kr.

PÅSKEOPHOLD – BISTRO

Ankomst fra kl. 14.00 – 16.00
Eftermiddagskaffe, the og kage
Aftenmenu 3 retter
Overnatning i dobbeltværelse
Morgenmad

1.100 kr.
1.400 kr. inkl. vinmenu

PÅSKEOPHOLD – GOURMET

Ankomst fra kl. 14.00-16.00
Eftermiddagskaffe/the og kage
Velkomst, vand og snacks
Aftenmenu 6 retter
Overnatning i dobbeltværelse
Morgenmad

1.650 kr.
2.350 kr. inkl. vinmenu

Vi gør opmærksom på, at Baltic’s almindelige frokostkort IKKE er gældende disse dage.

Vi ser frem til at byde hjerteligt velkommen!

Bestil bord nu på info@hotelbaltic.dk eller +45 3842 5000.