MADEN

FROKOSTEN

SMØRREBRØDDET

Rødbede med gedefriskost, ristede kerner & rosmarin
95 kr.

Gammeldags stegt sild med æble, grov sennep & havesyre
95 kr.

Stegt fiskefilet på ristet rugbrød med remoulade & citron
(+ rejer og mayonnaise 10 kr.)
135 kr.

Kyllingeterrin med svampe, rå løg & brøndkarse
125 kr.

Onglet med syltede gulerødder, stegt gulerodspuré, friterede løg & sennep
140 kr.

Stegte brisler med bløde løg, kartoffelskum, timian & purløg
145 kr.

3 RETTERS TAVLEMENU
Serveres mellem 12.00 og 14.00
350 kr.

AFTENEN
Snacks og mousserende 110 kr.
(Champagne + 35 kr.)

FORRETTEN
Tatar med peberrodsemulsion, rødbeder, sprødt rugbrød og estragon
135,-

Ristet sandart med karotter, syltede løg og sauce nage
130,-

Jordskokker med svampe, asier, crumble og gl. Knas
100,-

HOVEDRETTEN
And med rørt kartoffelmos, vinterporrer, karse og andesky
225,-

Krogmodnet svinekotelet med kål, æble, sprøde svær og sauce blanquette
195,-

Ribeye (300g) med fritter, bønnesalat og bearnaise
295,- 

DESSERTEN
”Gammeldaws” æblekage med is på creme fraiche
95,-

Is på kirsebær med hvid chokolade, rødbeder, syltede bær og timian
95,-

3 slags oste fra Norden med knækbrød og kompot
125,-

3 RETTERS TAVLEMENU
350 kr. m/vine 650 kr.

BØRNERETTER
Pasta bolognaise 85 kr.

Fiskefilet med fritter og remoulade 85 kr.

Børneis 65 kr.

KAFFE & SØDT
65 kr.