MADEN

FROKOSTEN

SMØRREBRØDDET

Kartoffelmad med røget mayo, løg & karse
95,-

Hvide asparges med dildmayonnaise & syltede porrorknupper
125,-

Stegt fiskefilet med remoulade & hjertesalat
(+ Rejer og mayonnaise 10,-)
135,-

Rejer med citronmayonnaise & asparges
125,-

Svinebryst med grønkål, sennep & persille
110,-

Hønsesalt med syltede svampe, bacon & estragon
140,-

3 RETTERS TAVLEMENU
Serveres mellem 12.00 og 14.00
295 kr.

AFTENEN

Snacks  25,-
Oliven eller saltede mandler

FORRETTER

Grøn salat med mormordressing og syltede løg
65-,

Rimet økologisk laks med urter, grønne jordbær og dildmayonnaise
115,-

Håndpillede rejer med citronmayonnaise, salat og ristet brød
135,-

Dampede asparges med hollandaise, rugbrødscrunch og urter
95,-

(Tilkøb af rejer: dagspris. Spørg tjeneren)

Tartelet med høns i asparges
125,-

HOVEDRETTER

Helstegt rødspætte med brunet smør og kartofler
220,-

Wienerschnitzel med ærter, pommes saute og smørsovs
210,-

Kylling Danoise, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler a part og skysovs
185,-

Hakkedreng med bløde løg, spejlæg, rødbeder, kartofler og skysovs
175,-

Ribeye (250g) med pommes fritter, salat og bearnaise
285,-

DESSERTER

3 slags oste med knækbrød og kompot
95,-

Rabarbercrumble med vanilje iscreme
95,-

3 RETTERS TAVLEMENU
295,- m/vine 500,-

BØRNERETTER
Pasta bolognaise 85,-

Fiskefilet med fritter og remoulade 85,-

Børneis 65 kr.

KAFFE & SØDT
65 kr.