MADEN

FROKOSTEN

SMØRREBRØDDET

Kartoffelmad med røget mayo, løg & karse
95,-

Stegt sild med stuvet kål og æbler
125,-

Stegt fiskefilet med remoulade & hjertesalat
(+ stenbiderrogn og cremefraiche 15,-)
135,-

Svinebryst med grønkål, sennep & persille
110,-

Kalveterrin med gulerod, sprød chips & estragon
125,-

Tatarmad med løg, sort hvidløgsmayo, skorzonerrod & knækbrød
140,-

3 RETTERS TAVLEMENU
Serveres mellem 12.00 og 14.00
295 kr.

AFTENEN

Snacks  40,-
(Mousserende eller champagne + 70/105,-)

FORRETTEN
Stegt lange med selleri & sauce nage
120,-

Kalvetatar med sorte hvidløg, syltede svampe & sprødt brød
135,-

Jordskokkesuppe med ramsløg, croutoner og urt
95,- 

HOVEDRETTEN

Helstegt Rødspætte med kogte kartofler & smør sauce
225,-

Onglet med gulerod, sennepskorn hertil sauce mættet med marvfedt
235,-

Glaseret svinebryst med grillet kål, puffet skind & persille
195,-

Ribeye (250g) med fritter, salat & bearnaise
285,- 

DESSERTEN
Baltic’s ”Cheesecake” på gedefriskost med syltede blommer & fermenteret Hindbær
95,-

Pære med ymer, verbena & crumble
95,-

3 slags oste fra Norden med knækbrød og kompot
125,-

3 RETTERS TAVLEMENU
295,- m/vine 500,-

BØRNERETTER
Pasta bolognaise 85,-

Fiskefilet med fritter og remoulade 85,-

Børneis 65 kr.

KAFFE & SØDT
65 kr.