MADEN

FROKOSTEN

SMØRREBRØDDET

Kartoffelmad med røget mayo, løg og karse
95,-

Tartarmad med kartofler, ærter og havesyre
130,-

Stegt fiskefilet med remoulade og hjertesalat
(+ Rejer og mayonnaise 10,-)
135,-

Laksemad med gedefriskost, sommer sylt og fennikel
125,-

Stegt salatmad med brødkrummer, syltet grønne jordbær og mayo
95,-

Hønsesalat med syltede svampe, bacon og estragon
140,-

2 stykker uspecificeret smørrebrød
225,-

3 RETTERS TAVLEMENU
Serveres mellem 12.00 og 14.00
295 kr.

AFTENEN

Snacks  25,-
Oliven eller saltede mandler

FORRETTER

Grøn salat med mormordressing og syltede løg
65-,

Rimet økologisk laks med urter, grønne jordbær og dildmayonnaise
115,-

Håndpillede rejer med citronmayonnaise, salat og ristet brød
135,-

Stegt blomkål med brødkrummer, urter og sauce hollandaise
95,-

Tartelet med høns i asparges og urter
125,-

HOVEDRETTER

Helstegt rødspætte med brunet smør og kartofler
220,-

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté og smørsovs
210,-

Kylling Danoise, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler a part og skysovs
185,-

Hakkedreng med bløde løg, spejlæg, rødbeder, kartofler a part og skysovs
175,-

Ribeye (250g) med pommes fritter, salat og bearnaise
285,-

DESSERTER

3 slags oste med knækbrød og kompot
95,-

Bær crumble med vanilje iscreme
95,-

Rød grød med fløde
95,-

3 RETTERS TAVLEMENU
295,- m/vine 500,-

BØRNERETTER
Pasta bolognese 85,-

Fiskefilet med fritter og remoulade 85,-

Børne is 65,-

KAFFE & SØDT
65,-