Brylluppet

Jeres bryllup er en helt særlig begivenhed. Derfor lægger vi stor vægt på, at I får præcis den oplevelse, som I har drømt om. I tæt samarbejde med jer, skaber vi indholdet til, hvordan jeres mindeværdige dag skal forløbe. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere bryllupskage, blomster, fotograf, overnatning og lignende.

Vores smukke lokaler har huset utallige baller og bryllupper gennem de seneste 170 år, og kan ved runde borde rumme op til 100 spisende gæster. Hvis vejret tillader det, kan I byde jeres gæster velkommen på vores fine terrasse med udsigt over lystbådehavnen og Kegnæs Bugten.

Hotel Baltic rummer mange muligheder, og vi inviterer gerne til en uformel snak samt en rundvisning på hotellet.

Kontakt os på +45 3842 5000 eller info@hotelbaltic.dk for at høre nærmere.

 

BRYLLUPSPAKKE
Velkomst og snacks
4 retters menu
Vinmenu ad libitum under middagen
Isvand
Kaffe / the og sødt
Fri bar i 2 timer med husets vin, øl samt sodavand

1145 kr.

Tilkøb af ekstra ret + vin
185 kr. person

TILKØB
Velkomst opgraderet til 1 glas Champagne tillæg 40 kr.
Hovedret 2. gang 55 kr.
3 slags oste med sprødt og sødt 65 kr.

Der serveres kartofler á part til alle hovedretter. Ovenstående priser er per person.

BRYLLUPSRECEPTION EFTER VIELSEN I TO TIMER
3 slags snacks fra 115 kr.
5 slags snacks fra 135 kr.
The/kaffe & kage 125 kr.
Champagne 125 kr.
Øl, sodavand og husets vine ad libitum 295 kr. eller kan afregnes efter forbrug.
Ovenstående priser er per person.

BLOMSTER
Vi kan arrangere forskellige former for blomster i små vaser.
Blomster i årstidens farver 65 kr. per buket, 3-5 buketter per bord 

BRYLLUPSKAGE
Vi kan arrangere udsøgte bryllupskager i samarbejde med nogle af landets førende konditorier.

BAR
Bar i 2 timer inklusiv øl, sodavand og husets vine 250 kr.
Bar i 2 timer inklusiv øl, sodavand, husets vine og spiritus 350 kr.
Bartender 395 kr. per time i minimum 3 timer
Der er naturligvis også mulighed for at afregne baren efter forbrug. 

PROPPENGE
Medbring gerne din egen vin – 265 kr. per åbnet flaske. 

BØRN
Vi sammensætter gerne en menu til festens mindste – 2 retter 195 kr. / 3 retter 255 kr. 

VI ER OGSÅ GERNE BEHJÆLPELIGE MED
Musik, transport, fotograf og barnepige.

AFTENARRANGEMENTER
Ankomst efter aftale. Sluttidspunktet lader vi være op til jer, dog med ekstra betaling efter klokken 02.00. 395 kr. per påbegyndt time per tjener (Minimum 1 tjener per 20 gæster, minimum 2 tjenere).

RESERVATIONSGEBYR
For bekræftelse af reservation, indbetales der et reservationsgebyr.
Beløbet afhænger af arrangementets størrelse, og bedes indbetales senest 14 dage efter modtagelsen af din bekræftelse. Beløbet modregnes i den endelige afregning, men tilbagebetales ikke ved afbestilling.

BETALING
Betalingen skal finde sted ved arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt på forhånd. Alle priser er inklusiv moms.

For yderligere information, se vores selskabspakker her på hjemmesiden eller ring og arranger et uforpligtende møde med os.

Du kan også sende os en mail til info@hotelbaltic.dk

Pensionistudflugt

Hotel Baltic

Hotel Baltic har i knap 200 år dannet rammen om selskaber for lokale såvel som rejsende i det smukke Sønderjylland. Vi vægter det gode værtsskab højt, og står altid klar med et smil. Her står genskabelsen af det traditionelle danske kro-køkken i fokus – altså mad uden dikkedarer. Flere af kokkene på hotellet har en fortid hos nogle af Danmarks bedste spisesteder, og fælles for alle er kærligheden til det danske køkken med dets mange kvaliteter, traditioner og muligheder.

Hotellet er indrettet med gode forhold for at håndtere større selskaber i de smukke gamle lokaler, og er desuden handicapvenlige.

Forslag til dagen lyder således:

PENSIONISTUDFLUGT
2 retters frokostmenu
1 genstand per person (øl, vand eller vin)
Kaffe / Kage

310 kr. per person

Menuen vil variere efter årstiden, så vi garanterer velsmag og veltilberedt mad, som alle kan lide.

Buffet

KOLD BUFFET

Som en hyldest til den stolte sønderjyske tradition for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver.

Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer. Disse fremgår under vores kolde buffet. Som udgangspunkt serveres buffeten som deleretter ved bordet.

Frokost 350 kr.
Aften 395 kr.

FORÅR (MARTS / APRIL / MAJ)
Saltet kammusling med blomkålscrudité, mandel og dild
Asparges med rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Salat med urtevinaigrette og ristede kerner
Kartoffelsalat med rygeost og radisser
Okseterrin med syltede løg og sennepskorn
Okseculotte med løgpuré og ristede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Gateau Marcel med pisket creme fraiche

SOMMER (JUNI / JULI / AUGUST)
Rørt taskekrabbe med sprødt rugbrød og urter
Saltet laks med friskost, stikkelsbær og glaskål
Kartofler med håndpillede rejer, løvstikkemayonnaise og kinaradise
Bitre salater med vinaigrette og ristede kerner
Kyllingeterrin med ramsløg, sylt og urter
Okseculotte med peberrodscreme og sommergrønt
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Koldskål med sæsonens bær 

TILKØB FORÅR / SOMMER (alt varmt tilkøb serveres med kartofler)
2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt torsk med sauce nage og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Kalveculotte med sauce blanquette og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Svinenakke med luftig bearnaise og sæsonens grønt 70 kr.

EFTERÅR (SEPTEMBER / OKTOBER / NOVEMBER)
Æg med håndpillede rejer, citronmayonnaise, sprødt rugbrød og karse
Saltet rødfisk med peberrodscreme og agurk
Røget laksemousse med sommersylt og sprødt surdejsbrød
Hønsesalat med syltede svampe
Okseculotte med pickles og ristede løg
Andebryst med svampemayo og syltede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Mazarinkage med karamelcreme

VINTER (DECEMBER / JANUAR / FEBRUAR)
Saltet torsk med urtemayo og croutoner
Koldrøget laks med luftig creme fraiche og syltede asparges
Rejer med citronmayonnaise og bitre salater
Rodfrugtsalat med ristede kerner og urter
Frilandsgris med løgpuré og sennep
Okseculotte med peberrod og sprøde løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Citronfromage 

TILKØB EFTERÅR / VINTER (alt varmt tilkøb serveres med kartofler)
2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt rødfisk med muslingesauce og sæsonens grønt 60 kr.
(Varm) Svinenakke med sauce blanquette og sæsonens grønt 65 kr.
(Varm) Okseculotte med pebersauce og sæsonens grønt 55 kr.

NATMAD
Lun leverpostej med svampe, bacon, saltkød, løg og surt 95 kr.
Blomkålssuppe med urteolie, bacon og crouton 95 kr.
“Byg selv” Hotdogs med behørigt garniture 110 kr.
“Byg selv” Flæskestegssandwich 125 kr.
Danske oste og pølser 125 kr.

Selskabspakker

SELSKABSPAKKER
Herunder ser du vores oplæg til selskabspakker. De tre pakker tager udgangspunkt i de konstruktioner der normalvis opfylder de behov, der måtte være for en festlig begivenhed. Såfremt I har ønsker, som ikke er anført, kontakt os da gerne, så vil vi gøre vores ypperste for, at jeres ønsker bliver opfyldt.

SELSKABSPAKKE 1
Velkomst (snacks +45 kr.)
3 retters selskabsmenu / kold buffet
Isvand
Kaffe / the og sødt
495 kr.

SELSKABSPAKKE 2
Velkomst (snacks +45 kr.)
3 retters selskabsmenu / kold buffet
Vinmenu ad libitum under middagen
Isvand
Kaffe / the og sødt
745 kr.

SELSKABSPAKKE 3
Velkomst og snacks
3 retters selskabsmenu / kold buffet
Vinmenu ad libitum under middagen
Isvand
Kaffe / the og sødt
Fri bar i 2 timer (husets vin, øl og sodavand)
995 kr.

Priser er per person

Der er naturligvis mulighed for diverse tilkøb. Heriblandt ekstra retter, avec og bar.

Selskabsmenuer

MENUFORSLAG

VINTER

Forretter
Saltet torsk med urtemayo, sommersylt og grillet kål
Dampet torsk med suppe på ristede ben
Jordskokkesuppe med croutoner og æble

Hovedretter
Frilandsgris med rødbede, syltede blomsterknopper og rødvinssauce
Okseculotte med løgpuré, bagte løg og sauce blanquette
Kylling med spinatpuré, persillerod og hønsesauce 

Desserter
Kirsebæris med hvid chokoladecreme og crumble
Æbleis, citroncreme og marengs
Citronfromage med lakrids

FORÅR

Forretter
Saltet kammusling med peberrodscreme, kinaradise og urter
Hvid asparges (i sæson) med rejer, urter og sauce nage
Okseterrin med urtemayo og syltede svampe

Hovedretter
Okseculotte med bagte løg, broccoliskud og luftig bearnaise
Svinekotelet med selleri, sennep og sauce blanquette
Spidsbryst med asparges (i sæson), forårsløg og oksesauce 

Desserter
Æbleis med citroncreme, hvid chokolade og crumble
Gateau Marcel med crumble og toffeeis
Mælkeis med mørk chokoladecreme og citroncrumble

SOMMER

Forretter
Rørt taskekrabbe med syltede stikkelsbær, rugbrødschips og urter
Kyllingeterrin med ramsløgsmayo, sylt og surdejschips
Laks med gedefriskost, sommersylt og urter 

Hovedretter
Kalveculotte med sommergrønt og sauce blanquette på ramsløg
Vagtel med majs, svampe og sauce med løg
Bagt rødfisk med spinatpuré, broccoli og sauce nage

Desserter
Is på koldskål med bær, crumble og hvid chokolade
Bærtærte med vaniljeis
Rødgrød med fløde

EFTERÅR

Forretter
Saltet rødfisk med råsyltede agurker, dild og peberrodsfløde
Gulerødder med rejer, dild og fermenteret saft
Selleri med svampe, ost og sauce på svampe og selleri 

Hovedretter
Kylling med spinatpuré, svampe, syltede perleløg og sauce
Bagt torsk med bouillabaisse og urter
Andebryst med rødbede og aromatisk sauce 

Desserter
Ristet pæreis med chokolade, karamelcreme og crumble
Hybenis med krystalliseret chokolade og oxalis
Mazarinkage med bæris og ymerskum

3 retters selskabsmenu 395 kr.

 

Konfirmationen

Hold din konfirmationsfest i charmerende omgivelser med udsigt over Høruphav.

VELKOMST
1 glas mousserende vin
(Champagne +40 kr.)

MENUFORSLAG
Røget laks med dildemulsion, sylt og urter
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Okseculotte med sommergrønt, luftig bearnaise og kartofler á part
Gateau Marcel med crumble og toffeeis
Isvand, kaffe og sødt
495 kr.

TILKØB
Ovenstående menu inkl. drikkevarer ad libitum til ovennævnte arrangement
Husets vine, øl og sodavand under middagen
745 kr. per person

VINE
Vin efter forbrug
Husets mousserende vin  465 kr. per flaske
Husets hvid-, rød- og dessertvin 265 / 400 kr. per flaske
Vinmenu med husets vine 265 kr. per person
Vinmenu tilpasset hver ret fra 300 kr. per person

For yderligere information, se vores selskabspakker her på hjemmesiden eller ring og book et uforpligtende møde med os.

Du kan også sende os en mail til info@hotelbaltic.dk

Selskabsbrunch på Hotel Baltic

BALTICS SELSKABSBRUNCH

Brunchen serveres som deleretter ved bordet eller som buffet, alt efter jeres ønsker.
Buffeten serveres for selskaber på mere end 20 personer.
Medregnet i prisen er eget lokale samt selskabsopdækning.

Yoghurt med müsli
Saltet laks med enebær, dild og fennikel
Håndpillede rejer, citronmayonnaise og urter
Pålæg
Varm leverpostej med bacon
Grøn salat med vinaigrette
Brunchpølser
Røræg af økologiske æg med purløg
Lune pandekager med sirup
Nordiske oste
Chokoladecreme på callebaut chokolade med ristede hasselnødder
Marmelade af sæsonens høst

Surdejsbrød på ølandshvede, rugbrød og økologisk smør

Kaffe/the og juice ad libitum

305 kr. per person
155 kr. for børn under 12 år

Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen!

Begravelse

Begravelse

Såfremt I skal afholde bisættelse eller begravelse er vi gerne behjælpelige. Vi kan sammensætte et arrangement, som passer til jeres behov, så kontakt os gerne på info@hotelbaltic.dk for at høre om mulighederne herfor.

Ønsker du en større frokostbuffet, så lad os endelig høre fra dig, så sammensætter vi dette til jer lige som I ønsker.

PRISER
Alle priser er anført per person

Kaffe / the og kage
85 kr.

Kaffe / the samt boller og kage
125 kr.

Lille frokostbuffet
Minimum 20 personer

Sortiment af pølser med tilbehør
Udvalg af oste
Lun leverpostej med bacon og svampe
To slags brød og økologisk smør

185 kr.