KOLD BUFFET
Som en hyldest til den stolte sønderjyske tradition for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver.
Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer. Disse fremgår under vores oplæg. Som udgangspunkt serveres buffeten som deleretter ved bordet.

Frokost 295 kr.
Aften 350 kr.

FORÅR (MARTS / APRIL / MAJ)
Rimmet torsk med blomkål, hasselnød og dild
Asparges med rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Salat med senneps vinaigrette og croutoner
Kartoffelsalat med fynsk rygeost og kerner
Frilandsgris med syltede løg og sennepskorn
Okseculotte med stegt gulerodspuré og ristede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Mazarinkage med hvid chokoladecreme og bærsirup 

SOMMER (JUNI / JULI / AUGUST)
Rørt taskekrabbe med syrnet fløde, urteolie, sprødt rugbrød og urter
Saltet laks med friskost, stikkelsbær og glaskål
Kartofler med håndpillede rejer, løvstikkemayonnaise og kinaradise
Bitre salater med vinaigrette og ristede kerner
Rørt tatar med sprød kartoffel og kørvel
Okseculotte med peberrodscreme og sommergrønt
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Sommerens bær med fløde

TILKØB FORÅR / SOMMER
2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt torsk med sauce nage og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Kalveculotte med sauce blanquette og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Oksehøjreb med luftig bearnaise og sæsonens grønt 70 kr.
(Varm) Nye kartofler med smør og krydderurter 20 kr.

EFTERÅR (SEPTEMBER / OKTOBER / NOVEMBER)
Æg med håndpillede rejer, citronmayonnaise, sprødt rugbrød og karse
Saltet kammusling med syrnet fløde og urter
Koldrøget laks med kapers, syltede grønne tomater og urter
Terrine på frilandskylling med porremayonnaise, syltede og stegte porrer
Okseculotte med pickles og ristede løg
Svinebryst med stegte svampe og syltede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Chokoladekage med ymercreme på hvid chokolade

VINTER ( DECEMBER / JANUAR / FEBRUAR )
Torsketerrine med kartoffelmayonnaise og urter
Varmrøget laks rørt med cremefraiche, urter og sennepskorn
Rejer med citronmayonnaise og bitre salater
Rodfrugtsalat med ristede kerner og urter
Kalveculotte med æble og jordskokkechips
Gravad andebryst med rødbede og rød melde
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Brownie med saltkaramel og syltede bær

TILKØB EFTERÅR / VINTER

2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt helleflynder med muslingesauce og sæsonens grønt 60 kr.
(Varm) Svinenakke med sauce blanquette og sæsonens grønt 65 kr.
(Varm) Kalveculotte med pebersauce og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Kartoffelmos med chips og purløg 20 kr.

NATMAD
Lun leverpostej med svampe, bacon, saltkød, løg og surt 95 kr.
Blomkålssuppe med urteolie og crouton 95 kr.
“Byg selv” Hotdogs med behørigt garniture 110 kr.
“Byg selv” Flæskestegssandwich 125 kr.
Danske oste og pølser 125 kr.