KOLD BUFFET

Som en hyldest til den stolte sønderjyske tradition for det store kolde bord, indeholder vores buffeter ingen varme elementer, men et bredt udvalg af havets og markens gaver.

Der er naturligvis mulighed for tilkøb af varme serveringer. Disse fremgår under vores kolde buffet. Som udgangspunkt serveres buffeten som deleretter ved bordet.

Frokost 350 kr.
Aften 395 kr.

FORÅR (MARTS / APRIL / MAJ)
Saltet kammusling med blomkålscrudité, mandel og dild
Asparges med rejer, citronmayonnaise, rugbrød og karse
Salat med urtevinaigrette og ristede kerner
Kartoffelsalat med rygeost og radisser
Okseterrin med syltede løg og sennepskorn
Okseculotte med løgpuré og ristede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Gateau Marcel med pisket creme fraiche

SOMMER (JUNI / JULI / AUGUST)
Rørt taskekrabbe med sprødt rugbrød og urter
Saltet laks med friskost, stikkelsbær og glaskål
Kartofler med håndpillede rejer, løvstikkemayonnaise og kinaradise
Bitre salater med vinaigrette og ristede kerner
Kyllingeterrin med ramsløg, sylt og urter
Okseculotte med peberrodscreme og sommergrønt
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Koldskål med sæsonens bær 

TILKØB FORÅR / SOMMER (alt varmt tilkøb serveres med kartofler)
2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt torsk med sauce nage og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Kalveculotte med sauce blanquette og sæsonens grønt 55 kr.
(Varm) Svinenakke med luftig bearnaise og sæsonens grønt 70 kr.

EFTERÅR (SEPTEMBER / OKTOBER / NOVEMBER)
Æg med håndpillede rejer, citronmayonnaise, sprødt rugbrød og karse
Saltet rødfisk med peberrodscreme og agurk
Røget laksemousse med sommersylt og sprødt surdejsbrød
Hønsesalat med syltede svampe
Okseculotte med pickles og ristede løg
Andebryst med svampemayo og syltede løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Mazarinkage med karamelcreme

VINTER (DECEMBER / JANUAR / FEBRUAR)
Saltet torsk med urtemayo og croutoner
Koldrøget laks med luftig creme fraiche og syltede asparges
Rejer med citronmayonnaise og bitre salater
Rodfrugtsalat med ristede kerner og urter
Frilandsgris med løgpuré og sennep
Okseculotte med peberrod og sprøde løg
Surdejsbrød og økologisk rugbrød
Citronfromage 

TILKØB EFTERÅR / VINTER (alt varmt tilkøb serveres med kartofler)
2 slags snacks 45 kr.
3 slags oste med kerneknækbrød og kompot 65 kr.
(Varm) Bagt rødfisk med muslingesauce og sæsonens grønt 60 kr.
(Varm) Svinenakke med sauce blanquette og sæsonens grønt 65 kr.
(Varm) Okseculotte med pebersauce og sæsonens grønt 55 kr.

NATMAD
Lun leverpostej med svampe, bacon, saltkød, løg og surt 95 kr.
Blomkålssuppe med urteolie, bacon og crouton 95 kr.
“Byg selv” Hotdogs med behørigt garniture 110 kr.
“Byg selv” Flæskestegssandwich 125 kr.
Danske oste og pølser 125 kr.