MENUFORSLAG

VINTER

Forretter
Saltet torsk med urtemayo, sommersylt og grillet kål
Dampet torsk med suppe på ristede ben
Jordskokkesuppe med croutoner og æble

Hovedretter
Frilandsgris med rødbede, syltede blomsterknopper og rødvinssauce
Okseculotte med løgpuré, bagte løg og sauce blanquette
Kylling med spinatpuré, persillerod og hønsesauce 

Desserter
Kirsebæris med hvid chokoladecreme og crumble
Æbleis, citroncreme og marengs
Citronfromage med lakrids

FORÅR

Forretter
Saltet kammusling med peberrodscreme, kinaradise og urter
Hvid asparges (i sæson) med rejer, urter og sauce nage
Okseterrin med urtemayo og syltede svampe

Hovedretter
Okseculotte med bagte løg, broccoliskud og luftig bearnaise
Svinekotelet med selleri, sennep og sauce blanquette
Spidsbryst med asparges (i sæson), forårsløg og oksesauce 

Desserter
Æbleis med citroncreme, hvid chokolade og crumble
Gateau Marcel med crumble og toffeeis
Mælkeis med mørk chokoladecreme og citroncrumble

SOMMER

Forretter
Rørt taskekrabbe med syltede stikkelsbær, rugbrødschips og urter
Kyllingeterrin med ramsløgsmayo, sylt og surdejschips
Laks med gedefriskost, sommersylt og urter 

Hovedretter
Kalveculotte med sommergrønt og sauce blanquette på ramsløg
Vagtel med majs, svampe og sauce med løg
Bagt rødfisk med spinatpuré, broccoli og sauce nage

Desserter
Is på koldskål med bær, crumble og hvid chokolade
Bærtærte med vaniljeis
Rødgrød med fløde

EFTERÅR

Forretter
Saltet rødfisk med råsyltede agurker, dild og peberrodsfløde
Gulerødder med rejer, dild og fermenteret saft
Selleri med svampe, ost og sauce på svampe og selleri 

Hovedretter
Kylling med spinatpuré, svampe, syltede perleløg og sauce
Bagt torsk med bouillabaisse og urter
Andebryst med rødbede og aromatisk sauce 

Desserter
Ristet pæreis med chokolade, karamelcreme og crumble
Hybenis med krystalliseret chokolade og oxalis
Mazarinkage med bæris og ymerskum

3 retters selskabsmenu 395 kr.