MENUFORSLAG

VINTER
Gravad torsk med aske, blomkålscrudité, hasselnødder og brunet smør
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Frilandsgris med vinterkål og sauce blanquette
Chokolade, karamel og mælkeis

FORÅR
Saltet kammusling med creme på porretoppe og blomkål
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Okseculotte med løg, kål og luftig bearnaise
Is på skovmærke med persillerod og mørdejscrumble

SOMMER
Rørt taskekrabbe med syltede tomater, crouton og urter
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Kalveculotte, forårsgrønt og sauce blanquette
Is på koldskål med jordbær, kammerjunker og hvid chokolade

EFTERÅR
Saltet helleflynder med græskarkerner, grillet græsker og fermenteret saft
(Tilkøb af sæsonens vegetariske ret 100 kr.)
Ballotine af unghane med svampe, selleri og sauce blanquette
Cheesecake med maltcrumble og syltede bær

3 retters selskabsmenu 395 kr.